Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сквер Легоцького та площу Петефі роздадуть під гаражі?

13 лютого 2015 р., 13:18

Рішення по справі буде прийняте на сесії міської ради 19 лютого

На найближчому засіданні Ужгородської міської ради – 19 лютого – для депутатів підготовлено проекти рішень, згідно з якими у приватну власність може відійти частина площі Петефі перед будинком побуту та частина скверу по вул. Легоцького, 17. 

Дозвіл на розробку проектів землеустрою депутати більшістю голосів затвердили ще 7 листопада 2014 року. Підписав ці рішення тодішній секретар міськради Віталій Семаль. На початку цього року місце «для гаражів» на центральній площі Ужгорода з’явилось на Кадастровій карті України. 


Згідно з пунктами 1.62, 1.95, 1.97 проекту рішення No1626, трьом громадянам серед тротуару безкоштовно виділяється три ділянки «для будівництва індивідуальних гаражів». Аналогічні ситуація із виділенням трьох ділянок «для будівництва індивідуальних гаражів» у спальному районі Ужгорода. Тут ділянки пропонується виділити прямо у сквері за адресою вул. Легоцького, 17. Про це йдеться у пунктах 1.17, 1.22, 1.29 цього ж проекту рішення. 
Бюро журналістських розслідувань «Варто ЗНАТИ!»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp