Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Повідомлення про загибель закарпатців на фронті сиплються одне за одним

14 лютого 2015 р., 11:59

За останні два дні стало відомо про смерть ужгородця, мукачівця і хустянина. І залишається непідтвердженою інформація про смерть 13 бійців 128-ї бригади

Страшні відлуння з пекла, яке влаштували терористи на Сході країни, одне за одним доходять до Закарпаття. Уже, на жаль, не минає і дня без інформації про загибель чергового закарпатського воїна.


Дотепер залишається непідтвердженою кількість бійців 128-ї бригади, які загинули від снаряду, що потрапив у автомобіль, який вивозив поранених з-під Дебальцево. Нагадаємо, йшлося про 13 жертв…

Вчора стало відомо, що першого земляка втратили хустяни. Сьогодні 37-річного Михайла Печунку хоронять у цьому райцентрі.

Також вчора волонтерка Тетяна Дюрдь, яка має постійний зв’язка із бійцями 128-ї бригади, що боронять Дебальцево, повідомила про смерть воїна з Мукачева на ім’я Ярослав. Ця інформація офіційно поки що не підтверджена.

Зате, на жаль, офіційно підтверджена обласним військовим комісаріатом звістка про смерть відомого ужгородського патріота, екс-депутата обласної ради Віталія Постолакі. 

За словами його товариша, громадського діяча Павла Федаки, начальник розвідки 128 ОГПБ майор Віталій Постолакі загинув учора близько 14.00 в районі Дебальцева в результаті бою за базовий табір 128 бригади. Крім нього, загинули ще 7 бійців бригади.

Віна пам'ять Героям!

Час Закарпаття


ТАРАС КУРАК 14.02.2015 21:38 IP: 115.182.93.178
СПОКІЙ ДУШІ І ВІЧНА ПАМЯТЬ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp