Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Закарпатської ОДА каже, що біля Дебальцева загинули не 13 закарпатських бійців

13 лютого 2015 р., 19:23

На жаль, губернатор Губаль не уточняє, чи втрати більші, чи менші

За добу з часу появи новини про страшну трагедію під Дебальцевим, де, за попередніми даними, в одному автомобілі загинули 13 воїнів 128-ї гірсько-піхотної бригади, немає чіткої і конкретної інформації про долю наших бійців.

Губернатор Закарпаття Василь Губаль на своїй сторінці у Фейсбуці вдруге за день повідомив останні дані: «Щодо ситуації на фронті – стан справ дійсно більш ніж напружений. Єдине, на чому зараз можу наголошувати, це те, що наші хлопці, 128-ма бригада, тримаються мужньо. Переживаємо за них, молимося. З приводу вчорашньої трагічної звістки про обстріл машини з пораненими, зазначу: не підтверджуються дані щодо кількості загиблих закарпатців. Бережи, Боже, наших воїнів!»

Нагадаємо, інформацію про те, що в автомобіль із пораненими бійцями закарпатської 128-ї бригади потрапив снаряд терористів, унаслідок чого 13 наших бійців загинуло, вчора повідомили в ефірі каналу 1+1 у випуску новин «ТСН».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp