Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міністр оборони отримав інформацію з передової, що котла в Дебальцево немає, -- Пацкан

10 лютого 2015 р., 22:35

128-ма бригада тримає оборону в «складній, але некритичній ситуації»

Про обстановку біля Дебальцева, де воює закарпатська 128-ма бригада, на своїй сторінці в Фейсбуці написав закарпатський народний депутат Валерій Пацкан.

«Сьогодні в Міністерстві оборони України відбулась нарада щодо ситуації на сході країни в фронтовій зоні, на якій я був присутній. Зокрема, мова йшла про Дебальцеве, де попри загалом складну, але некритичну ситуацію наші військові тримають оборону. – Повідомив Валерій Пацкан. -- Щоб уникнути спекуляції стосовно ситуації яка склалася із військовослужбовцями, зокрема, із 128-ої гірсько-піхотної бригади, які перебувають в Дебальцеве, Чернухине та інших населених пунктах фронтової зони повідомляю, що так званого «Дебальцевського котла» не має. Цю інформацію Міністр Оборони в моїй присутності особисто отримав з передової. Можу запевнити, що зараз вживаються всі можливі заходи щодо евакуації поранених та щодо забезпечення всім необхідним тих, хто перебуває в епіцентрі воєнних подій.

Домовились з представниками МО та Президентом України, що у випадку, якщо найближчим часом буде забезпечено перемир’я, військовослужбовці із 128-ої бригади отримають можливість піти на ротацію. Воїни із цієї бригади в запеклих боях довели, що є справжніми професіоналами та патріотами. Тому вони заслуговують на перепочинок та найвищі військові нагороди. Разом з Робертом Горватом будемо контролювати, щоб у підсумку такі нагороди отримали саме ті офіцери і солдати, які ці нагороди своєю відвагою та військовою майстерністю найбільше заслужили» -- підcумував нардеп Пацкан.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp