Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці 128 бригади найближчим часом будуть відправлені у відпустки і зустрінуться з рідними (ОФІЦІЙНО)

20 лютого 2015 р., 22:58

Виявляється, наші воїни все не так зрозуміли: їм дали нову форму, щоб гарно виглядали, а не для того, щоб знову кидати в бій

Міноборони відреагувало на паніку, яку підняли на Закарпатті через буцімто наміри військового керівництва не відпускати на ротацію бійців 128-ї бригади, які вирвалися з оточення під Дебальцевим. 


Сьогодні, нагадаємо, біля Мукачева навіть перекривали дорогу, вимагаючи відправити бійців на відпочинок. Голова Закарпатської ОДА, зустрівшись із родичами бійців, повідомив, що нашу бригаду відправлять на ротацію упродовж трьох днів. А буквально годину тому з цього приводу офіційну заяву поширила прес-служба Міноборони. Цитуємо повністю:

"Нещодавно військовослужбовці 128-ї бригади, які несли службу у м. Дебальцеве Донецької області та вийшли із зони бойових дій, отримали нове формене обмундирування. Необхідність заміни форменого обмундирування викликана тим, що стара форма вийшла з ладу та виглядала неохайно. Заміна форменого одягу не пов’язана із продовженням несення служби, як уявили собі деякі бійці.

Офіційно повідомляємо, що найближчим часом зазначені військовослужбовці будуть відправлені у планові відпустки та зустрінуться з рідними" -- йдеться в повідомленні.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp