Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Проблеми в сім’ї підштовхнули закарпатця звести рахунки з житям

4 березня 2015 р., 16:40

Чоловік стрибнув з 7 поверху...

В Ужгороді 41-річний чоловік покінчив життя самогубством,вистрибнувши з вікна палати сьомого поверху міської лікарні.

Сьогодні в 07.25 год. по телефону 102 до Ужгородського міськвідділу міліціїнадійшло повідомлення від чергового лікаря Ужгородської міської клінічноїлікарні про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з місцяпроживання було доставлено 41-річного мешканця міста з тілеснимушкодженням у вигляді колото-різаної рани шиї.

Правоохоронці, прибувши до лікарні, встановили, що тілесні ушкодженнячоловік спричинив собі сам за місцем проживання. Причиною сталонепорозуміння в сім’ї.

Вже за кілька годин до міськвідділу міліції надійшло нове повідомлення відмедиків. Лікар повідомив, що раніше доставлений чоловік, який знаходився ухірургічному відділенні лікарні, викинувся з вікна палати сьомого поверху...

На жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося. Тіло самогубця направленодля проведення судово-медичної експертизи. Правоохоронці з'ясовуютьобставини і мотиви самогубства.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp