Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До зашморгу маленького закарпатця підштовхнула... оцінка

25 вересня 2017 р., 16:20

Жахлива трагедія

Що сталася у закарпатському селі.

Минулого тижня все Закарпаття сколихнула жахлива новина про смерть 9-річного футболіста з села Великі Береги, що в Берегівському районі.Хлопчик передчасно пішов із життя 20 вересня. Він грав за ДЮФК "Берегвідейк" (Берегівський район) та ДЮФК "Талісман" (Великі Береги).

Як тоді вдалося з’ясувати PMG.ua, 9-річний школяр наклав на себе руки. Цей факт підтвердила речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева. "Ввечері, 20 вересня надійшло повідомлення про те, що четвертокласник вчинив суїцид", – зазначила Тетяна Щоголева.

Відомо, що хлопчик, який жив у селі Великі Береги, повісився. Деталі цього трагічного інциденту поліція не розповідає. Місцеві ЗМІ тоді зазначали, що до такого моторошного вчинку хлопчика спонукала одна з "груп смерті", від яких постраждало вже чимало дітей.

Та зараз з’явилася нова інформація про цей трагічний випадок. Кримінальні експерти зазначають, що школяр наклав на себе руки через погану оцінку. Хлопець добре вчився, проте того фатального дня отримав погану оцінку та попередження про неналежну поведінку. Справа в тому, що під час уроку учень передавав однокласникам записки, за що отримав зауваження від вчителя, – пише угорське видання "Blikk". Педагог попередив четвертокласника, що розповість про його поведінку батькам.

Крім того, експерти припускають, що в хлопчини були не найкращі відносини з однокласниками. Тому на жахливе рішення 9-річного школяра могло вплинути і це. У селі Великі Береги хлопчика і його родину добре знали. Місцеві не розуміють, як дитина могла наважитися на самогубство. Смерть хлопчика стала ударом для багатьох.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp