Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець пострілом розпрощався з життям (ФОТО)

18 червня 2016 р., 19:32

Поки його співмешканка ходила за покупками

До смерті, кажуть, готувався.

 

Поліція встановила, що загибель пенсіонера у Мукачеві була самогубством. У п’ятницю, 17 червня, мешканець Мукачева 1949 року народження покінчив із життям у власній квартирі. Поліція при огляді місця події вилучила пістолет марки «Чеська збройовка» та кулю, якою було зроблено фатальний постріл. 

Тіло чоловіка виявила в квартирі його співмешканка, яка викликала туди «швидку». За словами жінки, трагедія сталася удень в той час, коли вона виходила за покупками. Її співмешканець в останній час був у депресії. Експертиза встановила, що 66-річний чоловік свідомо покінчив з життям, ретельно до цього підготувавшись. 

Зокрема, перед інцидентом він продав свій автомобіль і спеціально обладнав місце, яке обрав для самогубства. Зброя, якою скористався мукачівець, була незареєстрованою. Вилучені пістолет та боєприпаси направлено на дослідження. Тіло загиблого доставлено до прозектури Мукачівської ЦРЛ.

 Відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp