Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчанам видадуть картки, які дозволять не стояти в черзі на кордоні?

2 квітня 2014 р., 18:00

У міську раду Берегова прибув мер міста Вашарошнамень Шандор Філеп у супроводі Томаша Івані та Мікловша Шанти. Говорили з мером Золтаном Бабяком про продовження дружніх відносин між містами.

Також пан Філеп повідомив, що цьогоріч у Вашарошнамені проведуть традиційний Березький святковий тиждень, з метою проведення культурних програм та обміну досвідом між містами. 

Під час зустрічі, міський голова Берегова звернув увагу гостів на один із класів ЗОШ № 7, у якому застарілі парти, продірявлений паркет та тхне вологістю. Це приміщення потребує капітального ремонту, однак коштів бракує. 

Місто Вашарошнамень славиться басейнами з лікувальною водою та аквапарками, послугами яких користуються і наші містяни. Проте берегівчанам часто доводиться вистояти довгі черги на кордоні. Тому мер Бергова запропонував гостям з Угорщини при можливості скласти певну пільгову програму відвідування для містян, можливо, певні картки, з якими не потрібно буде стояти в черзі на кордоні. 

Делегація повідомила, що прислухається до берегівських проблем і допоможе, якщо на те буде можливість.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp