Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачівському виші утискають "інакомислячих" (ВІДЕО)

9 березня 2015 р., 13:15

Одна із викладачок з багаторічним стажем поскаржилась до профільного Міністерства

Про це кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки й методики дошкільної та початкової освіти Ольга Хома заявила на засіданні загальних зборів ГО "Народна Рада Мукачівщини".

Дане звернення, за її словами, пов’язане із утисками педагога з боку керівництва університету.

"Я працюю в МДУ вже біля 35 років. Зараз колектив МДУ поділений на "своїх" і "не своїх". Після обрання ректором Щербан Тетяни Дмитрівни виникли невдоволення, розлад і конфлікти в колективі. Працівники університету бояться переслідування, знають, що ректор знайде спосіб розправитися з інакомислячими, серед яких і я. Почалося залякування мене відділом кадрів щодо розірвання трудового договору. Процес "чистки" кадрів пішов" - зазначила Ольга Хома.

Відповідне звернення кандидат наук адресує Міністру освіти Сергію Квіту, міському голові м. Мукачево Золтану Ленд’єлу, а також нардепу Івану Балозі, який свого часу рекомендував колективу МДУ підтримати Тетяну Щербан і заявив, що він прийме будь яке рішення колективу вузу.





мукачівець 09.03.2015 19:23 IP: 121.79.16.195
Пані Ольго! З Вамине розривають контракт, а навпаки підписують! Не треба вводити в оману всіх і вся!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp