Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські націоналісти не здаються без бою

23 березня 2016 р., 15:18

Звернулися у Генпрокуратуру щодо кримінальних проваджень проти учасників маршу "Слави Героїв Карпатсьо України".

У зв'язку з неправомірним відкриттям кримінальних проваджень проти учасників маршу "Слави Героїв Карпатської України" націоналістичні, патріотичні організації та учасники бойових дій краю передають колективну скаргу генеральному прокурору України В. Шокіну на прокуратуру Закарпатської області.

 

Ці кримінальні справи мають замовний характер та куруються безпосередньо Г. Москалем, який і доручив головному прокурору області В. Янку їх відкриття на черговій сесії облради.

В той же час нас підтримують близько десятка народних депутатів, які готові взяти розслідування даної спроби тиску на патріотів, націоналістів та учасників бойових дій Закарпаття під особистий контроль і також направлять звернення до Генерального прокурора щодо фактів переслідування учасників маршу "Слави Героїв Карпатської України".

Г.Москаль замість прямих обов'яків, передбачених для голови ОДА, на Закарпатті нічим іншим, як скандалами та розпалюванням конфліктних ситуацій не вирізняється. Однак якщо він вважає, що йому вдасться так просто зламати націоналістий рух, дати сепаратизму вільно розростатись Закарпаттям і перетворити область у власне "царство"- пан Москаль помиляється.

Боротьба триває!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp