Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті святкування річниці проголошення Карпатської України розпочнеться у п’ятницю

11 березня 2015 р., 18:30

У рамках святкування усьому місту покажуть документальний фільм про державу

З нагоди відзначення в 76-ї річниці проголошення Карпатської України у закладах культури району буде проведено ряд заходів спрямованих на виховання в українців почуття національної гордості та патріотизму.

13 березня об 11:00 у районній бібліотеці відбудеться літературна композиція «Шлях істини і справедливості» .

Цього ж дня о 13:00 у районному кінотеатрі відділу культури демонструватиметься документальний фільм «Спогади очевидців».

На міському екрані, що розміщений на площі Поштовій, близько 14:00 демонструватиметься документальний фільм «Карпатська Україна», та інші відеоматеріали з відзначення річниці проголошення Карпатської України .

14 березня творчі колективи району візьмуть участь у 6-му відкритому обласному фестивалі стрілецьких та патріотичних пісень «Красне Поле», в с. Рокосово, Хустського району.

Крім того, 15 березня делегація Тячівського району візьме участь в урочистих заходах присвячених 76-річчю проголошення Карпатської України у Меморіальному парку «Красне Поле», Хустського району.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp