Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бутусов: "Лист офіцерів - не фейк"

13 березня 2015 р., 19:42

Відмовився Шаптала, але не інші військовослужбовці, які підписались під ним

"Лист офіцерів - не фейк, підписали його реальні люди, відмовився Шаптала, але не відмовилися і підтвердили достовірність листа і Волик, і Бекренев, і Ломако. Зараз тисячі людей, які знають фігурантів, прочитають цей прес-реліз, і вони подумають щось не дуже хороше про спецслужбу" - написав на своїй сторінці у Фейсбук головний редактор Цензор.нет у відповідь на заяву СБУ.

Нагадаємо, що 27 лютого в адміністрації президента було зареєстроване звернення від полковника Шаптала, офіцерів бригади з Мукачева та інших підрозділів, що перебували у Дебальцевому, з прохання про відставку Муженка та всього керівництва Генштабу.

Вчора вечором комбриг гірських піхотинців заявив, що не підписував листа адресованого президенту і дізнався про нього з Інтернету. Відтак Служба безпеки Україна розпочала пошуки авторів звернення - пройшли від місця дислокації 128 бригади у Мукачеві аж до Кремля. У СБУ заявили, що до написання звернення причетні російські спецслужби.

пенсіонер 14.03.2015 07:20 IP: 69.230.107.46
РОЗСТРІЛЯТИ А НЕ ВІДСТАВКУ.ЦЕ НЕ ОФІЦЕРИ, ЦЕ ШАКАЛИ-БОЯГУЗИ, ЯКІ НАВІТЬ ЧЕСТЬ ОФІЦЕРА НЕ МОЖУТЬ ВИКОНАТИ, КУЛЮ ПУСТИТИ СОБІ В ЛОБ, ЗА ІЛОВАЙСЬКИЙ КОТЕЛ,50-х ДЕСАНТНИКІВ ЗБИТИХ НА іл-76,ДЕБАЛЬЦЕВО, А ЩЕ ДЕ ТОЙ ГОРЕ-ХЕРОЙ ГЕЛЕТЕЙ, ТОГО БИ ЩЕ ЗА ОДНО МІСТО ВЗЯТИ!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp