Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові прочищатимуть Верке

14 березня 2015 р., 19:27

Вже з наступного тижня

Минулого тижня біля кам’яного мосту з двох сторін за допомогою екскаватора було розчищено русло Верке. Наразі підприємці, які здійснювали очищення з власної ініціативи, очікують поки витягнутий намул підсохне і тоді зобов’язані його вивезти. З понеділка ж міська рада планує провести прочищення русла каналу на територіях від спортбази і до лікарні.

 

12 березня міський голова Берегова Золтан Бабяк ініціював обговорення з фахівцями можливості прочищення каналу Верке, де практично зупинилася течія, на території від мосту біля Спорткомплексу і до мосту поблизу лікарні.

Зустріч з участі представників управління міського комунального господарства, Берегівського міськрайонного управління СЕС, «БерегВертікал», «Водоканалу Карпатвіз», Берегівського МУВГ відбулася у парку «Оазис». Очільник СЕС Ігор Цар інформував, що надасть відповідний дозвіл управлінню міського комунального господарства міської ради для санкціонованого проведення робіт на водоймі.

В управлінні водного господарства повідомили, що на початку квітня канал Верке наповнять водою. Тому роботи з прочищення Верке, які триватимуть близько тижня, розпочинатимуть вже з понеділка. За планом, з допомогою екскаваторів «БерегВертікал» та ТОВ «Водоканал Карпатвіз», а також робітників, намул і сміття з русла витягнуть на берег, а далі, коли той дещо просохне, якнайшвидше вивезуть, адже роботи проводитимуть у густозаселеній території та поблизу навчального закладу. Зону робіт задля безпеки огородять попереджувальною стрічкою.

Берегівчан просять з терпінням та розумінням віднестися до вимушених робіт, у результаті яких має покращитися не тільки зовнішній вигляд каналу, а й це дозволить воді вільно протікати руслом.

Під час зустрічі міський голова Золтан Бабяк також доручив міськкомунгоспу спиляти аварійні дерева на березі каналу в парку «Оазис».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp