Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці, затверджено нову форму податкового розрахунку

16 березня 2015 р., 14:36

ДПІ доводить до відома краян:

Державна податкова інспекція у м.Ужгороді ГУ ДФС у Закарпатській області доводить до відома платників по­датків, що згідно з наказом Мінфіну України від 13.01.15 № 4 «Про затвер­дження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими аге­нтами Податкового розрахунку сум дохо­ду, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них по­датку», що набере чинності з 01.04.15, за­тверджено нову форму Податкового роз­рахунку сум доходу, нарахованого (спла­ченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), а також Порядок його запов­нення та подання податковими агентами.

Вперше оновлена форма № 1ДФ по­дається за звітний період — І квартал 2015 року та відтепер складається з двох розділів:

розділ І — суми нарахованих (випла­чених) доходів (як оподаткованих, так і неоподаткованих) та суми нарахованого (перерахованого) ГІДФО;


розділ II — визначена загальна сума доходів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею та загальну суму пода­тку. Відомості про кожну фізичну особу, якій нараховані такі доходи, не зазнача­ються.

Також повідомляємо, що відтепер у розділі II форми № 1ДФ податкові аген­ти зможуть відображати інформацію про військовий збір (у гривнях з копійками).

Сектор комунікацій ДПІ у м.Ужгороді

ГУ ДФС у Закарпатській області









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp