Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські міліціонери повернулись з війни (ФОТО)

17 березня 2015 р., 13:10

Зі щасливим поверненням додому сьогодні їх вітали колеги

Сьогодні в УМВС відбулися урочисті збори, присвячені щасливому поверненню додому з бойового чергування на сході України зведеного загону закарпатських правоохоронців. 

З вітальним словом до колег звернувся начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич. Сергій Олексійович подякував бійцям за їх ратний труд і висловив переконання, що разом із сильною міліцією сильною буде наша Україна. 

З вітальним словом до присутніх в залі звернувся ветеран закарпатської міліції Антон Зелінський – депутат Закарпатської обласної ради і палкий лобіст інтересів міліції в обласній владі. Антон Франтішкович запевнив, що й надалі робитиме все можливе для закарпатської міліції. 

Сергій Шаранич подякував Антону Зелінському за його активну громадську позицію та підтримку міліції. Депутат Зелінський вручив Почесні грамоти від обласної ради кільком найкращим міліціонерам краю. Грамоти від Закарпатської ОДА та обласного військового комісара іншим колегам вручив полковник Шаранич.

{g}

Начальник УМВС також нагородив інспекторів ДАІ Андрія Шляхту та Віталія Ревта, які рятували прочан під час кривавої резонансної ДТП на Ужгородщині. 

Сергій Шаранич подякував співорганізаторам свята – голові Ради ветеранів УМВС Віктору Отовчицю, голові профспілки міліції Валерію Менджулу, ветеранам міліції Петру Бронтерюку, Віктору Сніцаренку. У свою чергу командир зведеного загону закарпатської міліції Василь Рябінчак подякував за підтримку наших бійців у зоні АТО керівництву закарпатської міліції. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp