Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На митних пунктах пропуску Закарпаття припинено 22 спроби переміщення психотропів

18 березня 2015 р., 12:00

Порушників зупинили фахівці.

Підрозділами Закарпатської митниці ДФС виявлено 22 факти незаконного переміщення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. 

З них 14 фактів вивили співробітники управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням.«Псевдоефедрин», «ЛСД», «Бупренорфін», «Кодеїн», «Трамадол» – для когось це не зовсім сприйнятливі назви якихось препаратів, а для певної категорії громадян – цілком зрозумілі назви прекурсорів, психотропних речовин та наркотичних засобів. Оперативність інформування громадськості про деякі «гарячі» виявлення підрозділом боротьби з незаконним переміщенням наркотиків і зброї не завжди дотримана. Причина полягає в тому, що викриття і знешкодження наркотрафіків і каналів переміщення психотропних речовин, як гра в шахи, – потребує гросмейстерських ходів, займає досить тривалий час, а її учасники проти контрабандистів – представники відразу декількох правоохоронних органів.Упродовж двох місяців 2015 року з незаконного обігу в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС вилучено: 23000 таблеток «Псевдоефедрину», вагою 1360 грам; 2417 таблеток, 5 флаконів медичних препаратів з вмістом наркотичних засобів та психотропних речовин; 0,039 грам ЛСД; 1400 таблеток «Бупренорфіну» вагою 11,2 грам; 32 таблетки «Кодеїну»; 140 таблеток «Трамадолу».

Відділ комунікацій Головного управлінняДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp