Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським школярам пропонують зобразити бюджет країни

28 лютого 2014 р., 17:21

Берегівська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Закарпатській області запрошує школярів міста та району


Берегівська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Закарпатській області  запрошує школярів міста та району, які вміють малювати, готувати відео або комп’ютерні анімації, писати оповідання, новели, публіцистичні роздуми, замальовки, казки, фейлетони, реферати, вірші, взяти участь у конкурсі «Очима дитини про бюджет країни».

Конкурс проводиться за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики:— художні твори;— комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація);— літературні твори.У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх учбових закладів двох вікових категорій:— І категорія: станом на 1 січня 2014 року виповнилося 9–11 років;— ІІ категорія: станом на 1 січня 2014 року виповнилося 12–15 років.

Роботи, що відповідають загальній тематиці конкурсу, приймаються до 1 квітня 2014 року Берегівською податковою інспекцією. Лауреати та переможці конкурсу будуть нагороджені відповідними дипломами та подарунками.
Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати, звернувшись до працівників інформаційно-комунікаційного підрозділу Берегівської ОДПІ (телефон 2-35-48) або на суб-сайті Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Головний державний інспектор з питань інформаційно-комунікаційного супроводження

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp