Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим завершилося декларування на Берегівщині?

14 травня 2014 р., 17:41

Кампанія декларування тривала з 1 січня до 1 травня цього року.

За результатами деклараційної кампанії, яка тривала з 1 січня до 1 травня 2014 року, до Берегівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області подали декларації 242 мешканці району.Громадяни, які зобов’язані подати декларацію про доходи, задекларували доходи на суму 7,8 млн. грн. зі сплатою ПДФО майже 493 тис. грн. На сьогодні до місцевих бюджетів уже надійшло 290 тис. грн. Одночасно Берегівська ОДПІ нагадує, що податок на доходи фізичних осіб за результатами річного декларування громадянам слід сплатити до 1 серпня поточного року.

Найбільша кількість громадян подала декларації про доходи у вигляді спадщини – 37, сума податку на доходи фізичних осіб склала 156 тис. грн.. 

Про доходи від здачі в найм нерухомого майна проінформували 23 декларанти на суму до сплати ПДФО 174,7 тис. грн., 42 громадян задекларували інші доходи на суму 2,6 млн. грн., внаслідок чого нараховано податок в сумі 147,9 тис. грн. Доходи від здачі в оренду майна задекларували 23 громадяни, податок на доходи фізичних осіб, який підлягає до сплати, склав 1,1 млн. гривень.Громадяни, які у 2014 році скористалися податковою знижкою, подали 136 декларацій. 

Сума податку до повернення склала 191,4 тис. гривень.Берегівська ОДПІ інформує, що громадяни, які мають право на податкову знижку та бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2013 року, податкову декларацію можуть подати до кінця року. Разом із декларацією подаються документи, які підтверджують витрати, що включаються до податкової знижки.Якщо до кінця 2014 року ви не скористаєтесь правом на нарахування податкової знижки за наслідками 2013 року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.Роз’яснення та консультації з питань декларування можна отримати у Центрі обслуговування платників у м. Берегове (м. Берегове, вул. Фабрична,53) та за телефонами 2-35-48, 4-26-27.
Інформаційно-комунікаційний відділГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp