Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Берегівщини активно декларують минулорічні доходи

4 березня 2015 р., 14:20

Останній день подання декларацій - 30 квітня.

Громадяни, які зобов’язані подати декларацію про доходи, з січня 2015 року задекларували доходи на суму 3 млн 100 тис. грн, подавши до інспекції 22 декларації, зі сплатою податку на доходи фізичних осіб 261 тис. грн.За словами фахівців Берегівської ОДПІ, найактивніше звітують до податкової про свої доходи ті, хто протягом минулого року отримав спадщину – 1 млн 500 тис. грн, здавав в найм нерухоме майно (крім земельної ділянки) – 1 млн 100 тис. грн, та інші – 500 тис. грн.Нагадуємо, що деклараційна кампанія доходів громадян, отриманих у 2014 році, триватиме до 1 травня 2015 року. 

Останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня 2015 року.Берегівська ОДПІ запрошує всіх громадян, які зобов’язані задекларувати свої доходи, отримані у 2014 році, виконати свій конституційний обов’язок та своєчасно подати декларацію до органу ДФС за місцем реєстрації.За вибором платника податкова декларація подається в один із таких способів:- надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;- особисто платником або уповноваженою на це особою;- засобами електронного зв’язку в електронній формі.Отримати консультацію про порядок заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи та отримати бланк декларації можна в Центрі обслуговування платників у м. Берегове за адресою м. Берегово, вул. Фабрична, 53. Довідки за тел.: (03141) 4-26-27.

За матеріалами Берегівської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp