Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суб’єктам господарювання про застосування РРО

23 березня 2015 р., 10:59

Семінар безкоштовний. Реєстрація учасників з 9:30. Запрошуємо всіх бажаючих

25 березня 2015 р. о 10:00 в м. Ужгород, за адресою вул. Волошина, 32 (в приміщенні Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти) відбудеться семінар на тему: «Зміни в законодавстві, що стосуються суб’єктів господарювання, які здійснюють готівкові розрахунки за товари (послуги)». Захід пройде за участі працівників ГУ ДФС у Закарпатській області та представників Асоціації «Українська електроніка, комп’ютери, касові апарати».

Під час семінару суб’єкти господарювання матимуть змогу дізнатися про зміни до Податкового кодексу України та Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», які передбачають застосування певними платниками єдиного податку другої та третьої групи реєстраторів розрахункових операцій, а також про відображення в чеку акцизного податку.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp