Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові платникам розповіли про податкову реформу

14 лютого 2015 р., 11:21

Семінар відбувся в місті вчора, 13 лютогою

13 лютого 2015 року в м. Виноградів за участі провідних фахівців Головного управління ДФС у Закарпатській області в приміщенні будинку культури відбувся кущовий семінар для платників податків-юридичних осіб Виноградівського, Іршавського та Берегівського районів. Тема – «Податкова реформа – 2015 (зміни щодо податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств, податку на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску, спрощеної системи оподаткування та ін.)». Це перший з низки семінарів, запланованих для платників податків, які перебувають на обліку в територіальних органах ДФС області, в лютому цього року.



Для слухачів семінару, а їх було понад 90, були прочитані лекції щодо змін в адмініструванні податків та про особливості застосування податкового компромісу, новації в адмініструванні податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств, спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності, оподаткуванні доходів та майна фізичних осіб, про декларування доходів громадян за 2014 рік, особливості оподаткування та контролю за торгівлею підакцизними товарами, застосування реєстраторів розрахункових операцій тощо.

Платники податків, що взяли участь в семінарі, отримали відповіді на запитання щодо практичного застосування нововведень у податковому законодавстві.

Спілкування під час кущового семінару ще раз стало підтвердженням необхідності безпосереднього спілкування платників податків з фахівцями та отримання беззаперечного ефекту від їх проведення – підвищення рівня добровільної сплати податків.

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp