Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про нараду з Яценюком

24 березня 2015 р., 13:40

Фінансові справи та безпека країни - наразі основні теми.

Про це Василь Губаль написав на своєму "Фейсбуці":

"На селекторній нараді з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком йшла мова про кілька ключових для держави тем – від фінансових справ і до безпеки країни. Також підняли важливе соціальне питання – оформлення субсидій, які компенсуватимуть населенню кошти за комунальні послуги. Зараз субсидії в Україні отримують близько мільйона родин, очікується, що з квітня число таких сімей перевищить 4 мільйони. Урядом передбачені 25 мільярдів гривень цьогоріч для цих компенсацій. І задача – донести ці кошти до людей, про що і йшла мова. Систему надання субсидій уже спрощено, а влада на місцях має забезпечити їх оформлення. 

Запевняю закарпатців: обласні структури зроблять все для цього потрібне. В найближчі дні організуємо зустрічі із відповідальними особами на місцях, а також підприємствами – надавачами послуг. Служби забезпечуватимуть доступність інформації. Ініціюватиму і роботу "гарячої лінії". Уже зараз прошу ЗМІ якнайповніше повідомляти людей про їхні права та механізми обрахунку та отримання субсидій, адже система цих соціальних компенсацій в державі змінилася. Орієнтуватиму обласні структури на те, щоби нарахування субсидій людям здійснювалося в якомога зручних для громадян спосіб."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp