Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські орієнтувальники піднялись на п’єдестал у Словаччині (ФОТО)

3 квітня 2015 р., 09:29

Ювілейний пробіг був вдалим для наших спортсменів

Переконливою перемогою українців завершився ювілейний ХХ пробіг на шосе «Сачуровська п’ятнадцятка». Змагання проводилися у словацькому селищі Сачуров, неподалік містечка Вранов-над-Топльов. 

Серед 128 бігунів-чоловіків на 15-кілометровій дистанції з результатом 49 хвилин і 46 секунд переміг відомий марафонець зі Львова Віктор Стародубцев, що на змаганнях у Словаччині захищає кольори клубу JM Demolex з Бардєєва. Друге місце з часом 50.41 у формі спортивного клубу з селища Банське виборов мукачівський орієнтувальник Сергій Расчупкін. Третє місце дісталося словаку Патріку Вишньовському з Стражського, що подолав дистанцію за 51.30. 

В категорії ветеранів не старших 45 років перші місця на подіумі зайняли ужгородці Орест Баб’як (51.58) та Анатолій Малий (52.52), третій результат – у Міхала Іванчо з Банського (53.32). Відмітимо, що цієї зими словак в Італії вже вдруге став чемпіоном світу з скіджорінгу – лижних перегонів за допомоги собачої упряжки. 

З 18 жінок, що змагалися на такій само дистанції, найшвидшою з результатом 58.03 виявилася Оксана Угринчук з Івано-Франківська, срібну медаль вручено ужгородці Наталії Малій (1:00.50), бронзову – Зузані Становчаковій з Вранова-над-Топльов (1:02.14). 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp