Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські кінологи відзначають професійне свято (ФОТО)

3 квітня 2015 р., 11:54

Зі святом кінологів привітав очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич. Керівник відзначив, що без допомоги кінологів нині не обходиться розкриття жодного резонансного злочину

Своє професійне свято відзначає кінологічна служба міліції. Кілька десятків спеціально тренованих службових собак допомагають закарпатським правоохоронцям у розшуку й затриманні злочинців, пошуку зброї, вибухівки, наркотиків. На рахунку розумних чотирилапих помічників міліціонерів чимало розкритих злочинів. 

Нині троє закарпатських кінологів на чолі з начальником кінологічного центру УМВС Олександром Лазаром несуть службу в зоні АТО на сході України. 

{g}

Кінологічна служба міліції не стоїть на місці. Зокрема, вона постійно поповнюється елітними службовими собаками, спеціальним обладнанням тощо. Так, минулоріч придбано два автобокси європейського рівня для транспортування чотирилапих помічників. Мають на меті придбати ще один. 

З професійним святом кінологів привітав начальник УМВС області полковник Сергій Шаранич. Він наголосив, що сьогодні на розкриття резонансних злочинів без кінологів слідчо-оперативна не виїжджає. Тому важливим є постійний розвиток служби, тренування службових собак, створення елітного племінного поголів′я тощо. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp