Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині спостерігається небезпечна тенденція росту кількості пожеж

5 квітня 2015 р., 13:19

Кількість пожеж зросла вдвічі

Велике занепокоєння пожежно-рятувальної служби Іршавського району викликає стрімке збільшення кількості пожеж, яке спостерігається на території району. З початку 2015 року станом на 03.04.2015 р. на території Іршавського району виникли 34 пожеж, за аналогічний період 2014 року виникло 17 пожеж. Нажаль не обійшлось в 2015 році й без людських жертв, на одній з пожеж в селі Бронька загинула людина. Найчастіше пожежі виникають через необережне поводження з вогнем, несправність пічного опалення та самовільного прокладання ліній електропередач. Нажаль саме через власну недбалість люди залишаються без майна , без даху над головою. 

За березень 2015 року на території нашого району виникло 19 пожеж якими завдано значних матеріальних збитків. Зокрема, в період з 15.03.2015 – по 24.03.2015 року виникло одинадцять пожеж, в житловому секторі, та на відкритій території а саме: 15 березня надійшло повідомлення за номером 101 про пожежу в с. Доробратово загорання виникло в надвірній будівлі – хліві; 16 березня пожежа в навісі з сіном с.Імстичево; 17 березня пожежа в хліві с. Крайня Мартинка. Цього ж дня до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в хліві с. Довге; 18 березня загорання надвірної будівлі – хліва в с. Ільниця; 20 березня пожежа виникла в літній кухні – хліві села Приборжавське, на даній пожежі загинула і свійська тварина. Цього ж дня в с.Чорний Потік відбулося загорання сухої трави, в наслідок чого відбулося загорання без господарської будівлі; В с.Малий Раковець 22 березня пожежа виникла в навісі з сіном; 24 березня виникли одразу три пожежі на відкритій території в с.Вільхівка, с.Малий Раковець та с.Підгірне. 

Іршавський РВ УДСНС звертається до жителів району бути вкрай обережними і не бути байдужими до правил пожежної та техногенної безпеки. В разі виникнення пожежі повідомляйте в службу порятунку за номером 101 або 2-15-04. 
Провідний фахівець Іршавського РВ У ДСНС Іван Дрогобецький

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp