Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військові медичної роти живуть у жахливих умовах (ФОТО)

6 квітня 2015 р., 19:32

І потребують допомоги

Військовослужбовці медичної роти, що розташовується в місті Ужгород по вул. Другетів живуть та працюють в жахливих нелюдських умовах.

 

Про це власкору "ГК" повідомили волонтери Мукачівського військового шпиталю Оксана Ремінець та Наталія Гарапко.

"Військові медики, ті хто врятував не одне життя на передовій, хірурги, що оперували поранених просто в окопах, анестезіологи, рентгенологи... в медроті перебувають в жахливих умовах. В будівлі все розвалюється і вкрито цвіллю, у цих умовах лежать хворі, в приміщеннях де немає навіть дверей лікуються і жінки і чоловіки. Медрота немає елементарного обладнання, відсутні навіть бинти", - розповіли волонтери.

Більше того, зі слів волонтерок, у цій же будівлі разом з військовими медиками проживають їх сім’ї, жінки та діти.

"Знаєте, хлопці дуже скромні. Кажуть, краще ніж у полі - то і добре. Нам би швидку, що волонтери подарували відремонтувати, бо скоро знову на передову, а їхати ні на чому. Дуже понівечена після зони АТО", - каже Оксана Ремінець.

Разом з тим військові розповіли, що вже зверталися по допомогу до ужгородських волонтерів, проте ніякої допомоги так і не отримали.

"Трохи більше місяця тому тут не було навіть гарячої води. Тепер хлопці, як повернулися з передової, власним коштом встановили бойлер і замінили душові змішувачі. Проте дверей у душовій досі немає. Коли ми усе це побачили хотілося просто сісти і плакати. Невже хлопці, які рятують життя на передовій не заслуговують на належне утримання та умови праці?" - обурюються активістки.

На підтвердження своїх слів волонтери надали у розпорядження "ГК" фото зроблені під час візиту до медичної роти.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp