Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На допомогу платникам податків активно діють сервіси ДФС України

15 квітня 2015 р., 15:47

ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області інформує

Для якісного обслуговування платників податків та забезпечення умов для того, щоб процес адміністрування податків був швидким і комфортним, на офіційному веб-порталі ДФС України (http://sfs.gov.ua/) запроваджено 14 сервісів, якими сьогодні користуються більшість платників податків, зокрема: «Декларування он-лайн», «Реєстр платників єдиного податку», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Електронна звітність», «Електронна митниця», «Реєстр страхувальників», «Дані про взяття на облік платників податків», «Електронний кабінет платника податків», «Дані Реєстру платників ПДВ», «Митна статистика», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Загально доступний інформаційно-довідковий ресурс», «Анулювана реєстрація платників ПДВ», «Антикорупційний сервіс Пульс».

 Вищезгаданими сервісами можна скористатися також через сайт ГУ ДФС у Закарпатській області. 

Крім того в ДПІ у Виноградівському районі на сьогодні активно діє сервіс "Гостьовий комп'ютер" (розташований у Центрі обслуговування платників, що дозволяє платникові при відвідуванні інспекції скористатися базою податкових знань, безкоштовною мережею Інтернет, а також заповнити та подати звітність в електронному вигляді). 

Нагадуємо, що у нашому центрі обслуговування платників надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp