Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лікарів Тячівщини закликають бути активнішими

16 квітня 2015 р., 10:40

Конкурс на заміщення вакантної посади районної лікарні відтерміновується через недостатню кількість претендентів

Тячівська районна державна адміністраціїя повідомляє, що конкурс на заміщення вакантної посади головного лікаря Тячівської РЛ № 1 відтерміновується у зв’язку з тим, що на даний час для участі в конкурсі подали заяви тільки двоє претендентів ( Кайла І.І. та Філіп М.С.) та необхідністю більш детального вивчення документів. (Заяви подані лише 15 квітня 2015 року).

Запрошуємо медичних працівників району та області, визначитись хто ще має бажання прийняти участь у конкурсі, бути більш активними та подавати відповідні заявки у Тячівську райдержадміністрацію (каб 301).

Серед основних вимог до претендентів на посаду – ініціативність, креативність, бажання працювати, власне бачення вирішення сьогоднішніх проблем районної лікарні, подальшого розвитку медичного закладу та покращення стану в галузі охорони здоров’я Тячівського району.

Пропонуємо у своєму резюме відповісти на такі запитання:

План розвитку Тячівської районної лікарні № 1.

Яке бачення командної роботи?

Пропозиція змін до структури лікарні

Які перспективні напрямки роботи, зокрема, служба

хірургічного профілю,

пологової служби,

дитячої допомоги,

допоміжних служб

Яке бачення госпітального округу району та місце Тячівської РЛ №1 в ньому?

Ваші пропозиції щодо «легалізації» оплати наданих медичних послуг

Самовизначення позитивних та негативних рис характеру.

Чому хочете бути головним лікарем?

Кваліфікаційні вимоги:

1. Вища медична освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина», післядипломна спеціалізація за фахом «Організація й управління охорони здоров’я».

2.Перша та вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом «Організація й управління охорони здоров’я».

3. Стаж роботи за лікарською спеціальністю не менше 7 років та за фахом «Організація й управління охорони здоров’я» - 5 років. Стажування в органах управління вищого рівня.

Водночас встановлені й обмеження, зокрема, не можуть очолювати медичний заклад:
лікарі, які не працювали за спеціальністю «Організація й управління охорони здоров’я (наказ МОЗ України від 17.03.1993 № 48);
особи, які звільнилися з роботи, пов’язаної з виконанням функції держави або місцевого самоврядування. Протягом року з дня її припинення зазначеним особам забороняється укладати трудові договори (контракти) або вчиняти правочини у сфері підприємницької діяльності з підприємствами, установами чи організаціями, незалежно від форм власності або фізичними особами, якщо вони протягом року до дня припинення виконання функцій держави або місцевого самоврядування здійснювали повноваження з контролю, нагляду або підготовки чи прийняття відповідних рішень щодо діяльності цих підприємств, установ чи організацій або фізичних осіб – підприємців (Закон України «Про засади запобігання корупції» стаття 10).

До заяви на участь у конкурсі додаються:

- заповнена особова картка ( форма П-2) з відповідними додатками;

- заява на ім'я співголів конкурсної комісії;

- копії документів про освіту;

- одна фотокартка розміром 4х6 см.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp