Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові "Меблевик" прибирали (ФОТО)

16 квітня 2015 р., 15:00

У рамках місячника «Спорт для всіх — спільна турбота»

Минулого тижня у рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх — спільна турбота» учні берегівської ДЮСШ взялися за прибирання стадіону міста Берегова «Меблевик».

Ініціатором суботнику став директор берегівської «ДЮСШ» Олег Петрушко. Учні на чолі з тренерами прибирали околицю стадіону. Футбольний тренер Володимир Петрушко прокоментував, що учні мають поважати те місце де вони тренуються, адже, можливо, їм у майбутньому футбольне поле буде приносити доходи.Варто зазначити, що берегівчани не дуже добре відносяться до чистоти на стадіоні. Перед тренерами стояла велика відповідальність, адже на стадіоні можна було навіть найти розбиті бляшанки.

Проте суботник вдався на славу. Територія стадіону була прибрана, а звідти було вивезено близько двох десятків великих мішків сміття.

Варто зазначити, що розпочаті й тривають подібні заходи на усіх шкільних майданчиках та стадіонах. Відремонтовано огорожу та заплановано прибирання території на футбольному полі у районі Чопівка. На стадіоні «Дружба» проводиться робота з догляду за газоном поля, обрізка та побілка кущів і дерев.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp