Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер Берегова попросив військкома бути більш відкритим до населення

18 квітня 2015 р., 14:00

На зустрічі йшлося про хід мобілізації у місті

Про це Золтан Бабяк написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"Зустрівся з першим заступником військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату Олександром Годою та т. в. о. військового комісара Берегівського районного ОМВК Ігорем Наумовим.

Під час зустрічі обговорили хід мобілізації у Берегові. Адже, відповідно до Закону України № 113-VIIIз 20 січня 2015 року почалася чергова хвиля мобілізації. У законі зазначається, що мобілізація буде проводитися протягом 2015 року в три черги протягом 210 діб. У квітні буде проходити друга черга тривалістю в 60 днів.

Так, Олександр Года наголосив, що місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування мають сприяти проведенню заходів мобілізації на території міста, зокрема, щодо організації своєчасного оповіщення військовозобов’язаних громадян.

Я, у свою чергу, попросив берегівського військкома бути більш відкритим до населення та працювати над підвищенням довіри з боку містян. Зокрема, потрібно належним чином інформувати берегівчан про мобілізацію та всі юридичні аспекти. Адже, жителі міста повинні чітко розуміти свої законні права та обов’язки."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp