Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові розвіювали "мобілізаційні" чутки

1 серпня 2014 р., 11:20

На спеціальному засіданні, де опановували стурбованість населення.

Звістка про часткову мобілізацію викликала негативну реакцію серед населення країни, у Берегові та районі зокрема. Через недостатню проінформованість про процеси мобілізації у мешканців міста виникло чимало запитань, а різноманітні чутки, не підтверджені фактами, викликали хвилю паніки.

Тому за ініціативою міського голови Берегова Золтана Бабяка була організована прес-конференція з берегівським військовим комісаром Олегом Парадою, у якій взяли участь заступник міського голови Людмила Токар, кореспонденти газет «Карпаталья», «Берегово», «Вісті Берегівщини», інтернет-видання «Beregszasznews», радіо «Пульс» та представники громадськості. Під час зустрічі присутні озвучили ряд запитань, на які начальник військкомату дав вичерпні відповіді.

На завершення Людмила Токар ознайомила журналістів та представників громадськості із зразками повісток, які вручають з Берегівського військкомату призовнику за місцем роботи та проживання, а також листів-ознайомлення з правами та обов’язками мобілізованих. Також заступник проінформувала про діючий «гарячий номер» для оперативного надання інформації про часткову мобілізацію, а саме: 0800-501-484. Крім цього відкрита всеукраїнська лінія для родичів учасників АТО, де інформують про солдатів 044-255-69-55.

А Олег Парада наголосив, що у разі виникнення питань громадяни можуть звертатись до військкомату за номером 2-20-12 чи 2-31-19.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp