Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині афганців не забувають (ВІДЕО)

18 квітня 2015 р., 19:30

Традиційно там провели футбольний турнір.

Афганців тут не забувають. У селі Руське Поле що на Тячівщині, відбувся традиційний футбольний турнір, присвячений воїнам-односельчанам, які загинули в Афганістані. Участь у матчі взяли команди з сіл Підплеша, Теребля та Руське Поле.

Традиційний футбольний турнір пам’яті воїнів-афганців пройшов на Тячівщині. Щороку з 90-го року кубок незмінно проводиться в селі Руське Поле.

Змагання розпочали з хвилини мовчання за загиблими в зоні АТО та в Афганістані.

Участь у кубку взяли футболісти з сіл Руське Поле, Підплеша, і Теребля. Команди грали за круговою системою, чемпіона визначали за кількістю набраних очок. Перший матч зіграли ФК “Плеша” та ФК “Теребля”. При досить рівній грі “Плеша” здолала суперника 2:1.

Потім відбулася гра між ФК “Руське Поле” та ФК “Теребля”, яка не визначила переможця – 0:0. Завершальний матч ФК “Руське Поле” – ФК “Плеша” пройшов доволі жваво. На 14 хвилині зустрічі нападника ФК “Руське Поле” зупинили в штрафній не за правилами, внаслідок чого призначили пенальті, який реалізував Сергій Артинський. “Плеша” почала різко атакувати, деякий час домінувала на полі, але не зуміла забити гол. Отже, остаточний рахунок 1:0 на користь господарів змагань. Ім’я команди переможців викарбують на історичному кубку змагань, де збережена історія всіх перемог турніру з 1990 року.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp