Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військова експозиція - в Іршаві

21 квітня 2015 р., 10:02

Її відкрили у будику дитячої творчості

Днями в приміщенні районного будинку дитячої творчості відбулось відкриття експозиції військової зброї з зони проведення антитерористичної операції.

Відкрив виставку директор Іршавського районного краєзнавчого музею Андрій Світлинець.

Присутніми на відкритті були учні шкіл району, а також запрошені волонтери Ярослав Мешко та Мирослав Маринцівський.

У музеї за період війни на Донбасі зібрана значна кількість військових експонатів. Серед них – привезений військовим з с. Довге М. Боднарем бронежилет. Також в музеї є уніформа українського бійця, фрагмент ручного гранатомета, арифметична лінійка, фрагменти ракет залпового вогню «Град» та «Смерч». Останнім експонатом став привезений з м. Щастя ручний гранатомет РПГ.

Далі слово для виступу мав волонтер Ярослав Мешко, який розповів дітям більш детально про зброю, яка знаходиться в музеї.
Після Андрій Андрійович представив присутнім прапори, які потрапили на Іршавщину з під Дебальцевого від бійців мінометної батареї 128-ої Мукачівської бригади, а також від бійців 92-ої бригади та бійців батальйону «Айдар». В музеї є і прапор України, підписаний безпосередньо іршавчанами, які знаходяться зараз на Сході, і тими, що проходили ротацію.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp