Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські бізнесмени вважають, що наш край має вмисокий потенціал у бізнесі

24 квітня 2015 р., 20:30

Одна з причин - вигідне географічне розташування.

Про це Володимир Чубірко написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

Зустрічався з представниками українського бізнесу, які цього тижня брали участь в міжнародному українсько-словацькому форумі «SUBF-2015» в словацькому місті Кошіце. Один з організаторів форуму Дмитро Мірошніков, директор ТОВ «Кратос» подякував за те, що Закарпаття активно долучилося до заходу. Також відзначали, що в рамках «Днів України» на високому рівні було проведено презентацію нашого краю «Вітаємо на Закарпатті». 

Бізнесмени вважають, що Закарпаття має значний потенціал в першу чергу через те, що межує з чотирма країнами ЄС. Цей фактор можливо використовувати як українськими так і словацькими товаровиробниками. Також область може приймати бізнес, який в міру в тих чи інших обставин хоче перебазуватися зі сходу країни на Закарпаття . Ми пропонуємо алгоритм дій, готові всіляко сприяти, адже в нас хороша логістика з ЄС. Європа для відкрила для нашого виробника шлюз і ми маємо цим скористатися. Наші двері для бізнесу відкриті.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp