Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття залучатиме гранти через Європейське об’єднання з територіальної співпраці

15 вересня 2015 р., 12:20

Вчора голова обласної ради Володимир Чубірко разом з головою ОДА Геннадієм Москалем зустрілися із головою загальних зборів Саболч-Сатмар-Березької області Оскаром Шестаком.

Обговорили механізм залучення європейських коштів напряму через Європейські об’єднання з територіальної співпраці (EGTC).

 

«Домовилися про створення центру співпраці, який дозволить динамічніше розвивати наші стосунки, узгоджувати позиції щодо співпраці у контексті формування нових європейських проектів, передусім залучення напряму грантів у інфраструктуру Закарпаття, туризм, охорону навколишнього середовища, збереження культурної спадщини тощо.

Це справді реальний механізм, за яким розвивається чимало територіальних громад Євросоюзу. Гадаю, що вже цьогоріч ми затвердимо відповідний статут і розпочнемо роботу. Наша мета, аби наша інфраструктура, дороги, соціальні, туристичні та історичні об'єкти не поступалися тим, що є у наших сусідів», - зазначив голова облради Володимир Чубірко.

Прес-служба облради





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp