Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В облраді вирішують на які туристичні принади витратити майже 900 тисяч євро

28 квітня 2015 р., 14:56

Минулоріч облрада виграла європейський грант на загальну суму понад 890 тисяч євро на реалізацію проекту “Підтримка економіки Закарпатської області через розвиток і промоцію її туристичного потенціалу

В облраді відбулося засідання оціночного комітету з проведення тендерних процедур, передбачених проектом «Підтримка економіки Закарпатської через розвиток та промоцію її туристичного потенціалу». Участь в заході взяли перший заступник голови облради Михайло Попович та директор комунального підприємства облради «Агенство регіонального розвитку» Валерій Грищенко, керівництво НПП “Синевир”.

Про це повідомили у прес-службі облради.

Минулоріч облрада виграла європейський грант на загальну суму понад 890 тисяч євро на реалізацію проекту “Підтримка економіки Закарпатської області через розвиток і промоцію її туристичного потенціалу”. Сума співфінансування з фондів Євросоюзу становитиме 712 тисяч євро. Термін реалізації проекту до липня 2016 року. Планується створення Центру прийому туристів, у якому буде перший в області повністю облаштований кемпінг для подорожуючих туристів. Також передбачається створення туристичних зупинок, які розташовуватимуться на піших або велосипедних маршрутах краю, та будуть облаштовані джерелами питної води.

Наразі визначається місце розташування такого центру.

В ході засідання комітету розглядалося технічне завдання на проектування Центру прийому туристів в НПП «Синевір». Також розглядалося питання затвердження технічного завдання на проектування мотузкового парку, туристичного шляху для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Обговорювалося й питання щодо укладання угоди між НПП «Синевир» та облрадою щодо розвитку туристичної сфер.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp