Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліціонери охорони теж «робили Україну чистою» (ФОТО)

29 квітня 2015 р., 12:20

Прибирали сміття та перекопували газони

ДСОшники долучилися до масштабного прибирання України в рамках екологічно-соціального проекту «Зробимо Україну чистою – 2015»

 

У великому прибиранні кожної вулиці міст і сіл України взяли участь небайдужі жителі всіх регіонів. Серед них були і працівники Державної служби охорони Закарпаття, які цього дня, в рамках акції, вирішили провести суботник на робочому місці.

Учасники толоки прибрали сміття, перекопали газони. Кожен співробітник відповідав за свій «фронт» робіт, а Сергій Пильник – помічник чергового чергової частини РМО УДСО в Закарпатті взявся за фарбування бордюрів та вхідних воріт.

- Благоустрій міст та селищ нашої держави – завдання кожного громадянина. Це добре, що є такі акції, адже це не тільки чудова можливість подбати про навколишнє середовище, а й доволі непогана ідея для згуртованості колективу. Та й чистота, як то кажуть, – запорука здоров’я, - говорить Сергій Пильник.

Лопата, мітла або ж пензлик з фарбою – робота знайшлась для кожного. Міліціонери, озброївшись господарським інвентарем, приводили до ладу територію Ужгородського підрозділу. Кілька годин клопіткої праці, і всі побачили результат: тепер територія роти – чиста та впорядкована.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp