Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти-туризмознавці самостійно розробили й провели Сакуру-тур

3 травня 2015 р., 16:30

Майбутні туристи розповіли про сакури.

Cтуденти факультету туризму та міжнародних комунікацій влаштували в Ужгороді Сакуру-тур, під час якого розповідали про це екзотичне дерево, його походження, чому прижилося саме в нашому краї, а також про різні історичні пам’ятки в історичному районі Ужгорода — Галагов.

Маршрут розпочався біля пам'ятника Авґустину Волошину, де Діана Фулей привітала гостей, розповіла про набережну Незалежності, пам'ятник Президенту Карпатської України, липову алею, площу Поштову та сквер ім. Героїв Майдану.

Марина Штелиха, продовжуючи екскурсію, провела гостей вулицями Довженка, Бращайків та Ференца Ракоці, де вони могли вповні насолодитися цвітінням сакур.

Роберт Бенделіяні перейняв слово біля меморіальної дошки журналістові Михайлові Бабидоричу, провів гостей до обласної державної адміністрації, розповів про саму будівлю ОДА та площу Народну, а також про пам'ятник Тарасові Шевченку.

Далі екскурсію продовжив Ілля Буцько: розповів цікаву інформацію про сквер ім. Масарика, а також про пам'ятник Томашу Масарику, розміщений тут. Гості також змогли сфотографуватися під сакурами.

Завершила тур Юлія Пащетник, яка розповіла про Рафанду та історію медичного факультету. У підготовці до туру допомагали також Вікторія Павлич, Зіта Кормош і Вероніка Галюлько.

Це був дуже хороший досвід для студентів, які ще раз упевнилися в тому, що зробили правильний вибір, вступивши на факультет туризму та МК.

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp