Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Туристам УжНУ забезпечено місце проходження практики

30 жовтня 2015 р., 19:05

За поручились в Управлінні туризму і курортів Закарптської ОДА

З метою налагодження співпраці та удосконалення системи підготовки кадрів для туристичної сфери управління туризму та курортів уклало договір про проведення практики студентів з державним вищим навчальним закладом ,,Ужгородський національний університет”.

Відповідно до умов договору управління зобов'язується приймати студентів на проходження практики та забезпечити їм належні умови для виконання практичної програми, зокрема надавати студентам можливість збору усієї необхідної інформації для написання курсових, дипломних та магістерських робіт.

,,Практика студентів – невід’ємна складова процесу підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах. Її мета – оволодіти сучасними методами, формами організації та практичними навичками у сфері туристичної діяльності. Впевнений, що співпраця управління та університету в професійній підготовці кадрів дасть можливість підготувати висококваліфікованих фахівців для туристичної сфери краю та України загалом”- Денис Ман.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp