Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині спіймали крадія мопеду

7 квітня 2014 р., 22:02

Раніше судимий Ернест, ромської народності, мешканець села Гать, знову попав у поле зору берегівських правоохоронцям.

Нещодавно до чергової частини Берегівського районного відділу міліції поступило повідомлення про злочин, невідомої особи, яка таємно проникла на подвір’я будинку по вулиці Головна села Гать та скоїла крадіжку мопеда. 

Дільничним інспекторам Берегівського районного відділу внутрішніх справ знадобилось декілька годин, щоби розкрити дану крадіжку. Капітан міліції Володимир Марочканич спільно з майором міліції Василем Ваколя у ході проведення заходів встановили особу причетну до скоєння даного кримінального правопорушення та затримали крадія. 

Ним виявився 25 річний раніше судимий Ернест мешканець села Гать. Під час допиту останній зізнався у скоєнні крадіжки та розказав всі поробиці цього злочину. 

В подальшому викрадений мопед було вилучено слідчим Берегівського райвідділу та доставлено на арешт-майданчик міліції як речовий доказ. Окрім того, вказана особа перевіряється на причетність до інших нерозкритих аналогічних злочинів на території міста Берегова та району. 

Цей факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого статтею 185 ч.3 кримінального кодексу України за кваліфікуючими ознаками — таємне викрадання чужого майна, поєднана із проникненням у житло. Карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. 
Адальберт Фозекош Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp