Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП на Рахівщині: двоє хлопців в реанімації

26 травня 2014 р., 14:15

Одному хлопцю 9 років, другому - 19. Третій потерпілий відбувся легшими ушкодженнями і перебуває у травматологічному відділенні.

У неділю в Рахівський райвідділ міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря Рахівської районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них після ДТП доставлені троє потерпілих. 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що в с.Богдан Рахівського району зіткнулися два мопеди. 38-річний мешканець с.Розтоки віз на мопеді свого 9-річного сина й дорогою не зміг розминутися з іншим мопедом, за кермом якого перебував 19-річний мешканець с.Відричка Рахівського району. 

Внаслідок ДТП найбільших травм зазнали водій одного з мопедів та згаданий хлопчик, обох їх помістили в реанімацію. Інший водій, батько дитини, відбувся закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку і поміщений в травматологічне відділення Рахівської лікарні. 

Обставини автопригоди за участю мопедів з′ясовують правоохоронці. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp