Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зміни у звітуванні про податкові пільги за І квартал 2015 року

6 травня 2015 р., 17:34

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області повідомляє

Для відображення коду пільги при складанні звіту за І квартал 2015 року слід користуватися Довідником № 74/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету та Довідником № 74/2 інших податкових пільг станом на 1 квітня 2015 року. 

Довідники разом із бюджетною класифікацією оновлені та наведені з урахуванням змін у податковому законодавстві, які набули чинності з початку цього року у зв’язку з прийняттям Закону України від 28 грудня 2014 року № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо податкової реформи». 


Відповідно до вимог Податкового кодексу України платник податків зобов’язаний подавати контролюючим органам відомості про суми коштів, не сплачених до бюджету у зв’язку з отриманням податкових пільг. Результати обліку податкових пільг відображаються у звіті, який надається за формою, затвердженою Постановою КМУ від 27 грудня 2010 року №1233. Для правильного складання звіту необхідно знати не лише норму законодавства, згідно з якою надано пільгу, а також назву та код платежу і пільги. Код податку та назва податку зазначається відповідно до бюджетної класифікації, затвердженої наказом Мінфіну від 14 січня 2011 року № 11.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp