Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття "за" європейські енергозберігаючі технології

6 травня 2015 р., 21:58

До сучасних енергозберігаючих заходів області пропонує долучитись київська компанія

Голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з представниками київської компанії «Авераж», яка займається впровадженням енергозберігаючих технологій. Представники компанії працюють з кількома місцевими радами в Україні та за кордоном, де вони впроваджують проекти з енергозбереження. Вони пропонують і закарпатським громадам долучитися до сучасних технологій. Зокрема, це стосується економії води та енергоресурсів з допомогою німецьких енергоощадних технологій. Їх окупність становить півроку. І це дає змогу заощаджувати майже половину витрат води. Такий проект ними втілюється на Чернігівщині. Також компанія пропонує й технології, які дають змогу заощаджувати на електроенергії.

Володимир Чубірко зазначив, що область активно включилася в процес впровадження енергозберігаючих технологій, бюджетні заклади переводять на альтернативні види опалення. «І ми вітаємо інвестиції в цю сферу. В першу чергу дбаємо про утеплення освітніх та медичних закладів. Ми маємо відмовлятися від російського газу, використовувати місцеву сировину. Зважаючи на ріст тарифів на енергоресурси – впровадження європейських технологій нам стануть в нагоді», – резюмував керівник ради.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp