Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських фахівців згуртує енергозбереження

26 листопада 2015 р., 09:18

Вже сьогодні об 11:00.

У четвер, 26 листопада, в Закарпатській ОДА відбудеться засідання за круглим столом під час якого відбудеться обговорення перспектив впровадження на об’єктах соціальної сфери енергозберігаючих технологій та використання альтернативних видів палива.

Участь у засіданні візьмуть керівники районів та міст області, установ, які зацікавлені у впровадженні енергоефективних технологій та представники профільних структурних підрозділів РДА.

Під час заходу помічник Голови Комісії з розвитку енергетики та енергозбереження Українського союзу промисловців і підприємців Костянтин Єремчук розкаже про практичні кроки ОСББ/ЖБК для скорочення витрат на впровадження енергоефективних заходів за програмою Держенергоефективності. В.о. директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Едуард Маляр презентує проект Програми енергоефективності та енергозбереження області на 2016-2020 роки та поінформує про участь облдержадміністрації у державній програмі підтримки енергозбереження.

Представники районів та міст поділяться досвідом впровадження на об’єктах соціальної сфери енергозберігаючих заходів та використання альтернативних видів палива.

Круглий стіл відбудеться у великому залі Закарпатської ОДА.
Початок об 11.00
Запрошуються представники ЗМІ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp