Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий ТВО воєнкома Закарпаття про мобілізацію в області: «Робота вкрай незадовільна»

13 травня 2015 р., 12:22

Наразі план мобілізації виконаний лише на 20%, -- повідомив Олег Вінницький

Новий ТВО військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату, полковник Олег Вінницький, який десять днів працює на цій посаді, сьогодні на брифінгу в Закарпатській ОДА буквально розгромив роботу військових комісаріатів області та керівників органів місцевого самоврядування у зв’язку з низьким відсотком виконання плану мобілізації.

«Робота з мобілізації і призову на строкову службу в області вкрай незадовільна, -- одразу заявив Олег Вінницький. -- На даний час відсоток виконання плану 5 хвилі мобілізації на Закарпатті 20 %. Це в той час як центральні області ще 5 травня його закінчили. До прикладу, Вінницька область призвала більше 1500 чоловік вже тиждень тому. Закарпатська область у 5 чергу мала виконати план на рівні 500 чоловік, і ще маємо борг по 4 хвилі близько 900 недопоставлених чоловіків. У результаті станом на сьогодні загалом планове завдання виконане лише на 20 %», -- поінформував Олег Вінницький.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp