Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Особливості мобілізації по-закарпатськи: повістки – прямо в автобусі

13 травня 2015 р., 15:16

ТВО воєнкома області вважає законною роздачу повісток пасажирам

Цікавий випадок, який чудово демонструє труднощі процесу мобілізації на Закарпатті, сьогодні під час брифінгу тимчасового виконувача обов’язків військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату оприлюднив журналіст телеканалу «Тиса-1» Роман Сов’як.

Він розповів, що став свідком того, як у Рахівському районі на КПП у Діловому працівники військкомату разом із міліціонерами просто на дорозі вручали повістки чоловікам, які їхали у рейсовому автобусі. Перед тим автобус, як це часто буває, для огляду зупинили прикордонники.

Журналіст поцікавився, чи вважає військовий комісар законними такі методи роботи своїх підлеглих?

«Рахую, що це законно, -- відповів Олег Вінницький. -- Такі заходи вживаються тому, що не працюють нормально (в плані мобілізації – Ред.) голови сільрад, керівники підприємств. Тому воєнком вживає такі заходи, які може, аби забезпечити виконання плану».

Перед тим, нагадаємо Олег Вінницький, що керує обласним військкоматом 10 днів, назвав «украй незадовільною» роботу з мобілізації та призову, яка проходить в області, і повідомив, що міліція почала шукати закарпатців, що ухиляютсья від служби, і доставляти їх у військкомати 

Час Закарпаття


John 13.05.2015 21:38 IP: 250.93.254.104
Can you be less pussy Yuri?
Юрий 13.05.2015 16:22 IP: 159.142.251.109
А не пора ли сделать рейд на заробитчан, которые сейчас на стройках в Киеве - может поэтому военкомы никого не могут призвать по месту жительства - военнообязанные на заробитках.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp