Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові засудили бабусю, яка побила молоду вчительку

14 травня 2015 р., 10:07

Бабуся влаштувала розбірки у школі свого внука

Вироком Берегівського районного суду до двох років позбавлення волі з призначенням іспитового терміну засуджено 57-річну мешканку одного з сіл Берегівського району. Ця бабуся школяра взимку минулого року увірвалася до класу й на очах учнів, директора школи й колег-педагогів побила вчительку іноземної мови.

Ця неприємна пригода трапилася у грудні 2014 року в селі Нижня Ремета Берегівського району. 57-річна жінка, бабуся учня-восьмикласника, увірвалася до класу місцевої школи. Там саме проходила виховна година. Ігноруючи присутність учнів та інших вчителів, розлючена бабця налетіла з кулаками на 25-річну вчительку іноземної мови. Мотивація – буцімто вчителька образила її онука.

Інцидент відбувся на очах у директора школи. Останній спробував заспокоїти розлючену бабусю, однак та не реагувала на зауваження директора школи, - інформує Берегівський РВ УМВС.

Справою про побиття вчительки зайнялась міліція. Дії жінки берегівські правоохоронці кваліфікували за ч.3 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Після завершення розслідування справу передали в суд. У судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину у вчиненому правопорушенні та запевнила суд, що про свій вчинок жалкує.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, заслухавши покази всіх сторін справи, взявши до уваги характеристику обвинуваченої та, зокрема, те, що злочин вона вчинила вперше, суд виніс вирок. За побиття педагога берегівчанка отримала два роки позбавлення волі з наданням їй іспитового терміну в один рік.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp