Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Попередні підсумки деклараційної кампанії на Виноградівщині

14 травня 2015 р., 10:28

ДПІ у Виноградівському районі інформує

З 1 січня 2015 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року. Вона тривала до 1 травня 2015 року. Обов’язкове подання декларації про майновий стан і доходи, передбачено для тих громадян, які отримували доходи не від податкових агентів, та доходи, з яких протягом року податок не утримувався.

Якщо громадяни у минулому році одержували доходи виключно від податкових агентів, то обов’язок щодо подання річної декларації відсутній. Декларація подається громадянами до органу державної податкової служби за податковою адресою, тобто за місцем реєстрації згідно з паспортними даними. Граничний термін – 30 квітня 2015 року, а які хочуть отримати податкову знижку – 31 грудня 2015 року.

Фізична особа зобов'язана самостійно до 1 серпня 2015 року сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену в декларації. За результатами кампанії на Виноградівщині задекларували свої доходи 741 громадянин. В 2014 році – 676 громадян. Загальна сума задекларованого доходу громадянами в поточному році – 14,8 млн грн. (до сплати податку на доходи фізичних осіб – 762 тис. грн.).

За результатами опрацьованих декларацій найбільший задекларований дохід – 778 тис. грн. В результаті проведеної кампанії декларування до місцевих бюджетів вже надійшло 465 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp