Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині підсумували проведення кампанії "Декларування-2016"

5 лютого 2016 р., 09:11

Перші результати

Хустська ОДПІ нагадує, що кампанія декларування доходів фізичними особами у 2016 році має певні відмінності від попередніх років. 1 січня 2015 року набрав чинності Закон України від 28 грудня 2014 року № 71 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», нормами якого передбачено оподаткування доходів фізичних осіб військовим збором. Тому за результатами 2015 року фізичні особи визначають податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору.

У взаємодії фіскальних органів з платниками пріоритетними залишаються добровільність декларування доходів, взаєморозуміння, а також можливість «спілкування» за допомогою засобів електронного зв’язку, адже світовий досвід запровадження електронної податкової звітності показує всі переваги та ефективність цього виду вдосконалення адміністрування податків та підвищення ефективності роботи всієї податкової системи.

За словами начальника Хустської ОДПІ М.Д.Мондича, станом на сьогодні вже є перші результати свідомого виконання громадянського і конституційного обов’язку жителями Хусщини. Так, з початку 2016 року до Центру обслуговування платників Хустської ОДПІ звернулись та подали декларацію про майновий стан і доходи 2 громадян. Фізичними особами-підприємцями вже подано 1074 податкові декларації про майновий стан і доходи.

Хустська ОДПІ вдячна першим декларантам закликає громадян бути активнішими й свідомими обов’язку декларувати власні доходи. Для комфортного декларування на період кампанії, яка триватиме до 3 травня поточного року, Центр обслуговування платників Хустської ОДПІ працює за подовженим графіком роботи у віторок та четвер – з 9.00 до 20.00, у суботу – з 9.00 до 16.00. За матеріалами Хустської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp